Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Универсални скрити камери за всеки и всичко

0.0/5 (1 гласа)

Има много технически средства, които в днешно време може да ни бъдат от много голяма полза. Такива са малките скрити камери например. Името си те водят, затова не че действително са скрити /макар че и по това може да се помисли, заради местата, на които са монтирани/, а поради факта, че могат толкова добре да бъдат замаскирани, че да не бъдат открити лесно. Почти невъзможно дори да бъдат открити.

 #263# #348# 

Примери за скрити камери са такива устройства монтирани например в химикалка. Само с едно натискане на копче в близост до клипса на химикалката, ще успеете да стартирате запис на висококачествено видео, което да покаже в детайли нечие действие. Или бездействие. Невероятно средство за наблюдение или просто за забавление. Може да бъде и чудесен начин да охранявате дома или офиса си. Поставяте например химикалката при останалите пишещи средства, като преди това сте я включили и излизате. При засичане на движение, детектора на движение, който вече много висококачествени продукти притежават, ще включи камерата, и тя ще започне да снима всичко около нея. Така ще видите например дали колежката не ви рови в нещата. Или дали детето ви си е написало домашните. И още много неща.

Друг практичен вид скрити камери са в часовниците, огледала, шпионки, уеб камери. Всички те са неща, които почти винаги се срещат в нечий дом. Или офис. Ето защо може да се каже, че тези предмети са най-добрите маскировки за скрити камери – никой не би заподозрял, че е наблюдаван през часовника например. Който на всичкото отгоре си работи и като часовник, т.е. не е само камуфлаж. Или уеб камерата. Тя работи и като уеб камера, и като скрита такава, записваща какво се случва. Ето защо тези камери са просто идеалното средство за наблюдение, охрана, за контрол над децата и близките хора. И за вашата сигурност и спокойствие. Което е най-важното и заради което по принцип сте прибегнали до тяхното използване.  


Дата: 09.07.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.