Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Вашият шпионски магазин за вашето спокойствие

0.0/5 (1 гласа)

 В днешно време човек рядко може да се почувства в пълна безопасност и спокойствие. Представете си, че вещите, които притежавате станат обект на желание от дадени лица, които искат да ви навредят, отнемайки ви ги. Не си мислете, че не може да се случи на вас, защото точно, когато човек смята, че е напълно защитен и няма какво да го застраши, точно тогава се появява нещо, което да го опровергае. Всички сме гледали криминалната хроника, и дори сме чували за толкова нагли крадци, които влизат в домовете на хората, докато последните си спят спокойни по леглат, че след като са си в дома, няма опасност някой да влезе. Истината е, че и кризата и наглостта на злосторниците, са порастнали достатъчно, за да се пренебрегнат някои неща, именно като присъствието на собствениците в собствения им дом.

Но какво може да се направи тогава? На практика никой няма гаранция, че ще е защитен в дома си? Не е точно така, защото различните технически средства, които днес можете да намерите в някой надежден шпионски магазин може да са много полезна и ефективна алтернатива на охранителната техника. Няма нужда да давате големи суми за техника, когато можете да спестите пари, а да получите отлично качество. И всичко това ще получите в шпионски магазин на един клик разстояние.

Направете едно проучване за това коя техника точно къде би ви свършила много добра работа. Например скритите камери може да поставите на ключови места в дома, където имате ценни вещи, за да получите по-добра видимост, ако някой им посегне. Системите за видеонаблюдение може да се разположат пред вратата и така да дадат един вид предупреждение към всички, които мислят да влизат с взлом.

Що се отнася до подслушвателите, в един шпионски магазин може да се намерят много такива устройства, някои от които може да монтирате в слушалката на телефона, и така да получавате по всяко време актуалния разговор, който се води по него. Те са практични средства при такива ситуации, когато се налага да се правят записи на всеки телефонен разговор. В повечето големи фирми, които работят с клиенти и доставчици, това вече е редовна практика. По този начин се пазят интресите и на двете страни – на клиент, и служител. Освен за това подслушвателите може да бъдат използвани разбира се, ако искате да знаете къде се намира даден човек и какви ги върши. Може би смятате, че някой ви мами? Тогава инсталирайте софтуер на нечий мобилен телефон. Уреда автоматично се превръща в един голям микрофон, който ще предава по всяко време всичко, което се чув около него. Стига той самия да е включен. От своя страна вие от своя мобилен телефон ще слушате всичко.


Дата: 09.07.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.