Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Как може да са ни полезни и доколко са практични безжичните мини клавиатури?

0.0/5 (1 гласа)

Практичната шпионска техника, която можем да избираме днес сред много и все качествени продукти, ще ни помогне да се насладим на качествена картина, кристален звук и преди всичко – истината. Да намерим такава техника в наши дни не е никак трудно – трябва просто да посетим един надежден шпионски магазин и може да бъдете убедени, че ще се снабдите с добра техника, на добра цена. Сред голямото разнообразие от камери, подслушватели, заглушители, може да намерите и твърде практични технически средства, които да ви помогнат във вашето ежедневие или просто да са извор на забавление и практичност. Като например една безжична мини клавиатура.


UHOST Mini PC / ST829

Цена: 138.00лв.

Това устройство не записва видео, не прави снимки, не следи за нечии разговори, но определено може да ви бъде от голяма полза. Преди всичко, защото с негова помощ ще можете да изпълнявате действия, за които задължително трябва да сте заели определено положение. Става въпрос за компютъра ви и факта, че даже да е лаптоп, не е много удобно лежейки да работите. Докато ако си сложите miniPC на телевизора например и добавите една мини безжична клавиатура, то ще може да ходите из цялата къща и да си вършите работата. Може от разстояние да пуснете на детето детско директно от Интернет или вие самите да си прегледате пощата, важни за вас сайтове, само с кликването на няколко копчета. Освен това тези клавиатури имат и функция на мишка, така че имате две устройства в едно.

Друг начин да използвате мини клавиатурата е да извършвате директно действия през нея на своя смартфон, лаптоп или телефон. С по-големите си копчета, определено ще ви бъде много по-полезна, отколкото миниатюрните копченца на оригиналните клавиатури на вашите устройства. Така получавате възможност за нещо полезно и практично, което да носите с вас на всяко пътуване или дълъг път, през което време да се забавлявате с нещо, носещо ви възможност за убиване на времето. А и да свършите нещо полезно, докато се забавляте.  


Дата: 07.10.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.