Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Да се защитим от чужди вмешателства с детектор за камери и подслушватели

0.0/5 (1 гласа)

В напеченото и натоварено ежедневие, на което днес всички сме свидетели и сме потърпевши от него, често се налага човек да се пази от нечие отрицателно влияние. Понякога дори без да осъзнава, че е обект на такова. Ето защо, когато имаме контакт с много хора, трябва да сме изключително внимателни и да се стараем да не смесваме личното с професионалното.

Как обаче да стане това, след като когато един човек е прекалено контактен, понякога обвързва любимата си работа и с хората, които го заобикалят? За да се отървем донякъде от зависимостта си, от грешните очаквания към другите и преди всичко, за да разберем какво точно някой ни крои, можем да се облегнем на професионализма и обективността на техниката – тя никога не би ни предала, по простата причина, че не е човек и като такъв няма интерес и чувства, за да го направи. Затова, когато се чувствате прекалено следени, сякаш някой знае всичко за вас, а вие за него нищо, може би е време да се сдобиете с един детектор за скрити камери и подслушвателни устройства.

Това е едно компактно и многофункционално устройство, което ще разгърне знанията ви и преди всичко ще ви помогне да разберете много хора и техните мисли, криещи ги зад лъчезарните усмивки или обещанията за бляскаво бъдеще, вечно приятелство или купища пари.

Детектор за скрити камери и подслушвателни устройства се ползва много лесно. В повечето случаи трябва само да включите джаджата от едно място и да обиколите района с него, за да видите дали то няма да почне да писука или бръмчи. Стане ли това, най-вероятно засича друго устройство, излъчващо на честотата, на която работи в момента. Сигналът се засича благодарение на множеството антени, с които често разполага декекторът. Така той може да работи на няколко честоти, за да покрие всички възможни устройства, които може да ви притеснят – вас, вашите близки или работата ви.

Да кажем, че знаете, че в автомобила си имате скрита камера или подслушвател, които играят ролята на доносник на половинката, но нито имате време, нито възможност да ровите из колата, за да ги търсите. Тогава просто си вземате един детектор и обикаляте цялата кола, за да чуете заветното тит тит и да се отървете от шпионина.  


Дата: 19.08.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.