Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Как да защитим дома си от агресивно посегателство с шпионска техника?

0.0/5 (1 гласа)

 Колкото повече се развива човек и техниката, толкова повече нараства вероятността от агресивна злоупотреба с имущество или лични данни. Все пак техниката има няколко аспекта на използване. Както за добро, така и за лошо. И за защита именно от последното. Ето защо много хора и институции залагат на модерните видео записващи средства, които по един лесен, достъпен и дискретен начин позволяват всеки, който има желание и разбира се полза, да бъде информиран за случващото се. Било то у дома, или на работа, те ще ни помогнат да се почувстваме комфортно и удобно, в сигурност.


Мини камера / ST5

Цена: 29.00лв.

Като за начало трябва да се спрем на точната камера или съчетание от различна шпионска техника, за да получим максимално добри резултати. Като такава техника можем да вземем предвид различните видове скрити камери. Съчетани с по един видеорекордер или приемник, посредством който да ги контролирате, ще получите много добри системи за видеонаблюдение и то без особени усилия или много харчове. Това може да са камери, монтирани в различни предмети от бита и ежедневието – часовници, химикалки, запалки, флашки и всякакви подобни. Те се поставят на ключовото място, а някъде до тях е и приемника. По безжичен начин някои от тях успяват да се свържат с приемника.

Друг начин да защитите своята лична собственост, е посредством специалните системи за видеонаблюдение, които системи притежават по няколко камери – 2, 4 или 8, и приемник, който ще ви даде възможност да управлявате всяка една от камерите в реално време. И да виждате какво се случва в момента. Може да запишете също така, за да прегледате по-късно видеозаписите и да направите равносметка на дадено действие.

Всичко това ще ви донесе едно невероятно чувство на надеждност и защитеност, от която всички имаме нужда в това напрегнато и опасно време.  


Дата: 07.08.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.