Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Как един подслушвател може да става и за аларма?

0.0/5 (1 гласа)

 Подслушвателните устройства са чудесна алтернатива на всякакви чашки между стените и подобни слухтящи средства с неясна ефективност и краен резултат. Те се поставят в самото сърце на разговора и могат да ви помогнат да разкриете някой и неговите потайни намерения. И то без последният да успее да ви разкрие по никакъв начин. Защото повечето подслушватели не могат да бъдат разгани какво представляват, а други дори се монтират в различни вещи от ежедневието, за да не бъдят подозрение.

За да работите успешно с един подслушвател, първо ще трябва да му осигурите сим карта, която е активна, но в момента не ви е нужда за ползване. Поставяте тази сим карта в специалния слот на устройството, след което може да го включите и да се възползвате от опциите му. Застанете някъде далеч от него, наберете номер на сим картата и вижда как ще можете да чуете всичко, което се случва в неговия периметър.

Освен това обаче, много подобни устройства вече се създават с различни функции, вградени в самата джаджа, за да ви подпомогнат във вашите ежедневи задачи. Като например аларма, която ще превърне подслушвателя в мини аларма и така ще предотврати нечии злонамерени намерения. Това става, като две части на подслушвателя се монтират на различни части на входната врата например. И ако вие не очаквате някой да влиза или излиза от дома ви, когато или ако това се случи и двете части на подслушвателя се разделят, той ще включи алармата. Която от своя страна ще изпрати смс на предварително зададен мобилен номер, предупреждавайки ви за проникването. И вече си имате един практичен и дискретен уред, уведомяващ ви за всичко случващо се у дома.

 


Дата: 30.09.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.