Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!Какво е основното действие на едно подслушвателно устройство?

0.0/5 (1 гласа)

Благодарение на предприемичивостта на много хора, които са решили, че техниката може да е от голяма полза на човечеството, днес можем да се насладим на много разновидности на камери, подслушватели, телефони, компютри и какви ли не полезни техники. Които улесняват това, което искаме да направим с даден технически уред.

Например подс;лушвателно устройство. На практика това е едно полезно средство да разберете какво се говори зад гърба ви. То се поставя така, че да не се забалязва, след което можете само да слушате. Преди обаче да се случи това, на вас ще ви е нужно да имате активна сим карта, която обаче в момента не ползвате. Тя ще ви трябва, за да може вашият подслушвател да направи връзка с мобилната мрежа, а оттам и с вашият телефон. През него то ще ви прати смс, за да ви уведоми, че се е включило и някои говори. От вас се очаква тогава просто да наберете номера на въпросната карта и да слушате в реално време какво се случва.

 

 

 

 

 

Има различни модели от тези устройства, и освен горепосочените, има и такива, които може да допрете до стена и да слушате какво става от другата страна. Отново ще имате ясна чуваемост според силата на микрофона, но ако човека се премести, не е много сигурно какво точно ще чуете.

И третия модел, мощно подслушвателно устройство, са този, който под формата на програма се инсталира на мобилния телефон, и който може да ви даде възможност да прегледате всички важни данни в хакнатия телефон. Не е особено почтено, но ако става дума за потенциална измама или изневяра, сигурно много хора биха пребегнали до този метод. Така поне ще си спестят нервите на непрестанните караници и скандали. Вместо това след направена проверка, може да отидете с крайния резултат при провинилия се. Или да се покриете, ако пък причината за вашите помисли е била просто параноята.


Дата: 18.07.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.